Over Ons

<< Terug

McKesson is een toonaangevende internationale onderneming op het vlak van groothandel en detailhandel en leverancier van logistieke en andere diensten aan de farmaceutische- en gezondheidssector. De proactieve en preventieve aanpak verzekert dat patiënten de producten en ondersteuning krijgen die zij nodig hebben voor een optimale verzorging.

Met sterke merken en ongeveer 38.000 werknemers, is de groep actief in 13 Europese landen. Elke dag bedient de onderneming meer dan 2 miljoen klanten - in meer dan 2.300 eigen apotheken en meer dan 7.000 deelnemers in de merkensamenwerkingsverbanden. Met haar 118 groothandelsvestigingen in Europa bevoorraadt McKesson elke dag meer dan 50.000 apothekers en ziekenhuizen met tot wel 100.000 farmaceutische producten.

PharmaBelgium-Belmedis is part of McKesson Europe. McKesson Corporation, headquartered in the United States, is the majority shareholder in McKesson Europe AG. McKesson is a global leader in healthcare supply chain management, retail pharmacy, community oncology and specialty care and healthcare technology solutions.

Onze Waarden

Integriteit: Onze beslissingen worden - ongeacht hun belang - op basis van ethische criteria genomen. Bovenal engageren wij ons om in het algemene belang te handelen - voor onze onderneming, voor onze klanten en voor de gezondheidssector.

De klant staat op de eerste plaats: Wij zijn succesvol als onze klanten dat ook zijn.

Verantwoordelijkheid:Wij dragen persoonlijke verantwoordelijkheid voor onze acties en ons werk.

Respect: Wij behandelen mensen met zorg en waardigheid.

Uitmuntendheid: Wij garanderen kwaliteit.