Vos Jobs

<< Retour

Versterking voor Apotheken Verzele regio Oudenaarde

  26/02/2024   /     Philippe Verzele   /     Offre d'emploi Pharmacien

Versterking gezocht!

Ben je binnenkort afgestudeerd en kijk je ernaar uit om aan de slag te gaan binnen een enthousiast en collegiaal team?  Of heb je reeds ervaring en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan spreken we graag af voor een kennismaking.

We bieden je de kans om je ambities waar te maken als adjunct (of titularis) bij apotheek N60 te Maarkedal op 5 minuten van Oudenaarde. Bij voorkeur voltijds, deeltijds is bespreekbaar.

Zoek je meer afwisseling en werk je liever over onze verschillende apotheken heen? In 2, 3 of zelfs de 4 apotheken? Dat is eveneens mogelijk! Als vliegende apotheker om in te springen waar nodig? Of liever met een vaste routine zodat je agenda op voorhand gekend is ? Volledig bespreekbaar.

Vertel ons hoe je ideale job eruit ziet, wie weet kunnen we de puzzelstukken ineen laten passen.

Profiel: Ben je enthousiast en gemotiveerd? Heb je een warme en empathische persoonlijkheid?        Wil je meewerken aan uitmuntende farmaceutische zorg en ben je mee met de nieuwste evoluties binnen ons zorgberoep? Hou je van afwisseling en heb je een passie voor cosmetica? Ben je positief ingesteld, betrouwbaar en flexibel? Weet je van aanpakken en ben je organisatorisch sterk? Dan ben jij wellicht de collega die we zoeken.

Ervaring is een troef maar geen must, je komt terecht in een enthousiast en collegiaal team van apothekers waardoor je de ruimte krijgt om te groeien.  Een aangename werksfeer, een hechte lange termijn samenwerking met veel autonomie en flexibiliteit is verzekerd. Afhankelijk van je ambities behoort evolueren tot titularis eveneens tot de mogelijkheden.

Solliciteren voor deze toffe job? Email je cv naar apotheek.philippe@gmail.com

Wij garanderen een snelle en discrete behandeling van jouw kandidatuur.

Apotheek N60 maakt deel uit van Apotheken Verzele, een kleine familiale groep van 4 apotheken in de omgeving van Oudenaarde. www.apothekenverzele.be (Kluisbergen – Maarkedal – Oudenaarde – Zwalm)

 


Réagir à une annonce